Diensten

Alle schoonmaakdiensten op één adres

PERIODIEKE SCHOONMAAK

De periodieke schoonmaak van bedrijven en VvE’s is onze core business. Dit omvat alle reguliere schoonmaakwerkzaamheden zoals u als opdrachtgever die van ons mag verwachten. Hierin kunnen desgewenst uiteenlopende zaken worden opgenomen zoals: het gescheiden legen van afvalbakken, schoonmaken van kantoorruimten en openbare ruimten, reinigen van sanitair, stofzuigen en vochtig reinigen van vloeroppervlakken etc. Desgewenst kunnen wij voor u extra goederen aanleveren zoals toiletrollen, toilethanddoek, handzeep en de daarbij behorende dispensers.

SPECIALISTISCHE REINIGING EN VLOERONDERHOUD

Onder specialistische reiniging verstaan wij onder meer gevelreiniging, tapijtreiniging, interieurbekleding reiniging en het onderhouden van jouw vloeren. Wij hebben de techniek en de kennis in huis om onder meer polimeer en olielagen aan te brengen en te onderhouden.

INCIDENTELE SCHOONMAAK

Het eenmalig gebruikmaken van onze diensten behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden op een evenement of een opleveringsschoonmaak. Deze kunnen variëren van het reinigen van enkel het sanitair op een evenement locatie, tot het compleet oplevering klaar maken van bijvoorbeeld een nieuwbouwcomplex.

GLASBEWASSING

Het reinigen van ramen en glazen geveldelen behoort tevens tot ons dienstenaanbod. Voor zowel de binnen als de buitenzijde van jouw pand. Of het nu gaat om het wassen van een aantal ramen op sta hoogte of op meerdere verdiepingen hoog. Wij komen met een geschikte oplossing en een goede offerte.